Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att tro på…

 

Omänsklighet, djupnar till en nynivå

Massmord!
Massmord!
Massmord!

Jag har svårt att se freden som möjlig




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2013-09-06 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP