Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gick i rök!

 

Hjälp mig ur tystnaden, ensamheten ut

Låna mig din hand!
Jag kan ändå inte ta mig ut

Torkan har drabbat mitt landskap

Torkan har drabbat mitt liv
Torkan har drabbat mina drömmar

Tålamodet gick i rök!
Mit liv gick för gott i rök




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-09-06 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP