Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen Kevin som har puttat ut Regina från den här platsen. Undrar varför? Inte kan det väl vara för han bisarra skämtlynne?!


7/9: Limerick till Kevin och Roy

 

När Kevin besökte Hanoi
han nämnde förtroligt till Roy
att stans fala kvinnor
var kärleksgudinnor.
Roy fann att det blott var en ploj.

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-07 10:56

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Regina, som är en drottning, klarar sig säkert på egen hand. Medan exempelvis Kevin Bacon och Kevin Costner, för att inte tala om Kevin Kline eller en hop andra pojkar vid namn Kevin... kan tänkas behöva som stöd för sin'a existenser. För många år sedan hörde jag talas om att kvinnornas sköten, i mera Asien, satt på tvärsan istället för som här på sniskan. Men det visade sig att det mest var på skoj. Jag tycker ditt skrivande är en levande såväl historielektion, som den vilken på den tiden, gick under namnet geografi.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP