Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagolika i stunden

 

Du håller mina steg

så nära

i tangons vilja

 

Du fuktar mitt begär

i kvällens ljumma

 

Jag dricker havets brus

ur din andedräkt

 

Vi är sagolika

i stunden.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-08 19:21



Bookmark and Share


  sommarmoln

Sagolika ord en dag i september...
2013-09-15

    ej medlem längre
Underbar..
2013-09-11

  Blåbäret
fin följsamhet och vilja att vara nära här
2013-09-10

    ej medlem längre
väldigt fin..
2013-09-08

  Anna*
Helt underbar text! 'Vi är sagolika i stunden' -snyggt!
2013-09-08

    ej medlem längre
Ljuvlig text!
2013-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP