Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre glädje...bagatell



Krum blind döv och stum
men hjärtat sjunger se så
han dansar och ler




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP