Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är det för värld?

 

Jag behöver,

Verkligen, verkligen, verkligen
Verkligen, verkligen, verkligen

Verkligen, verkligen, verkligen
Verkligen, verkligen, verkligen

Verkligen, verkligen, verkligen
Verkligen, verkligen, verkligen

Verkligen, verkligen, verkligen
Verkligen, verkligen, verkligen

Öva de fem språk som jag kan
Jag saknar någon att prata med

Vad är det för värld jag lever i?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2013-09-09 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP