Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tjugofyra timmer

 

Jag håller ett öga på dig
Du som tycker att alla har inte rätt att existera
Utom…

Jag var din krigsfånge!
Jag lever på flykt!
Jag håller tjugofyra timmer om dagen ett gapande öga på dig!

Problemen!
Västvärlden ej håller ett öga på dig!
Jag hatar västvärlden!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2013-09-12 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP