Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fråga gärna han!

 

Fråga inte mig, utan fråga HAN

Varför måste jag bli ett byte
Och varför har jag ingen värde på mitt liv?

Fråga gärna HAN; DE!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2013-09-12 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP