Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varma ord

 

Jag såg, läste ett par varma ord i Bibeln
Kärlek, förlåtelse!

Tack herre GUD Jesus!
Tack för din mänsklighet!

Du är den enda och sanna skapare båda på jorden och i himmelen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2013-09-13 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP