Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textjaget skiljer sig en smula från författarjaget. Textjaget är kläddt i en baddräkt från 1923 i Brighton, medan författarjaget klär sig som inför ett bidrag till stor tennis i Båstad omkring 1932. Texten är en foting, o nyfikne.


Min inre resa går som tåget





Jag brukar alltid
vara noga med
att förolämpa mina

vänner för att
de redan på
ett tidigt stadium

skall kunna se
mitt rätta ansikte
och få känna

sig lugnade med
att jag inte
stort skiljer mig

från dem. Det
är bara främlingar
som blir imponerade

av min person
ety de icke
ännu som känner

min känsliga natur.
En natur som
för övrigt lämnar

en del övrigt
att önska i
rent allmänna kretsar.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-15 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP