Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sverige är en högrisk land

 

Enlig USA, MR Obama på sin senaste besök till Sverige Är Sverige ett högrisk land ,

Med andra ord,

Det bor flest terrorister i Sverige än hela världen
Att Sverige tar emot, ger flest terrorister uppehållstillstånd än andra länder i hela EU
Att Sverige är ett terror land!

den man som tar hem till sig en terrorist är också en terrorist,enkel regel

Har du Svenskt glömt att,

Det är samma folk, etniska gruppar som krigar och dödar andra som får uppehållstillstånd i Sverige
Att det är samma religion som förföljer andra religioner och kräver döden på dem
Att det är samma terrorister under olika namn som får uppehållstillstånd i Sverige och i EU

Man flyttar på mellanösterns/de etniska krig i världens olika delar till Sverige, till de svenska kommande generationerna på obestämd tid
Man flyttar religion krig till sina barnbarns barn framtid

om de etniska grupparna ej kan leva i fred med varandra i sina hemländer

hur kommer de då att leva i fred med varandra i Sverige?

övertyga mig att jag har FEL!

du Svensk!

Du skapar ett glödande helvte på jorden för dina barnbarns framtid!

Alla svenskar är helt medvetna att, Rinkeby/ Husby är den nya Somalia i Sverige
Att Bredäng området är den nya Iran i Sverige
Att Tensta området är den nya shiitiska Sverige
Att Malmö är den Nya anti Israel/ kristendom och självständig land i Sverige

att Södertjälja är den nya Syrian i Sevrige

Fråga alla flyktingar( jag är en av dem) om de bryr sig om de mänskliga rättigheterna som EU och Sverige brukar tjata om!

Flyktingarna bryr sig mest om, dina grattis pengar som du delar ut till dem på bekostnad av dina äldre
På de sjuka på nedskärningarna som sker i skolan, på ungdomar, på allt

Att flyktingarna är här för att vara hemmafruar och leva på din socialbidrag som du betalar ut till dem
Att de är här att knulla och skaffa barn på dina skatte pengar
Att de är här för en extra inkomst( svart jobb) som skickas till sina hemländer

Du jävla svensk är mer terrorist än vad flyktingarna är 

Oavsett om du tillhör till någon politiskt parti eller inte

I mina ögon ser jag på att alla svenskar som stöder de mänskliga rättigheterna som terrorister
Allah skiter i de mänskliga rättigheterna , han kräver sin måste…

Du som läser min text!
Kanske du var inte född än när jag blev krigsfånge i Iran i tio år( 23-33) människans bästa tid på jorden

Var fanns Sverige /EU då som låtit mig rutna i fångenskapen?
Var fanns världen då?

Totalt torterad/ misshandlat och hotat till livet
Totalt bestulen på min ungdoms tid

Svenskarna behöver att uppleva flera terrordöd
Flera USAMA BIN LADEN för att de skall vakna upp till verkligheten 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2013-09-14 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP