Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En självgod herre i medelåldern söker likasinnad kvinna.


att inte skryta, en kontaktannons

Jag vill inte skryta, men jag är en man av folket. Jag vill inte förhäva mig men jag lär av mina misstag och jag kan gå med rak rygg när du ser mig. Mitt hår är inte allt för grått och jag tänker oftast kloka tankar. Min slips är välknuten och om du inte har tänkt på det så är mina skor välputsade.

Jag är en sådan du vill se i sällskap med en högrest kvinna. Ibland förfaller jag till dryckenskap, men endast i sällskap. Mitt språk är vårdat och jag finner njutning i livet.

Jag ogillar att kråma mig men min ekonomi är ordnad, du ser mig sällan orakad, endast på söndagar då jag tar mig friheten att växa vilt. Jag ogillar att skrävla men jag har ett litet lantställe där jag klipper gräset och äter sill och potatis. På vintern tänder jag en brasa och läppjar på en god cognac. Rökning ser jag som ett fördärv.

Jag vill inte vara stor i mun men mina tankar är allt som oftast rena och min skjorta är struken. Jag lämnar gärna ett bidrag till de fattiga och hemlösa. Du ser mig aldrig arg. Mitt sinne för det vackra är väl utvecklat och de höga tingen roar mig. Min humor är oklanderlig.

Jag sjunker ogärna ner till att vara ovän med någon, så ser jag heller inte farlig ut. Du får mig för en billig peng och doften av kärlek.

Billigare än så blir jag aldrig.




Övriga genrer av Winono
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-15 16:56



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Vilken perfekt tråkig man.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Winono
Winono