Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samtycke

 

Jag tycker mycket om smärtans fullkomlighet
Som kommer tyst och intensiv

Den gör mig till hel människa
Den gör mig till en sann människa

Smärta tycker mycket om min tystnad, ensamhet
Och lidandet

Jag gör smärtan till en vardags känsla
Jag gör smärtan till en bok av mitt lidande

Samtycke!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2013-09-17 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP