Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kristendomens ödmjukhet

 

Problemen med oss vi som tror på Jesus
Är att vi är förödmjuka och förmänskliga i våra tro

För billigt syns i andra religioners öga
De Hånar den kristna religionen

Ej lämplig
Och ej rimlig för människas existens

Därför kommer med tiden kärleken att kallnar
Och egot, den stora jaget som krigar för sin hetsiga religionen att öka

I mina ögon är,
Ingen människa på jorden är bättre än någon annan

Ingen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2013-09-17 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP