Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris för nytillkomna utmanare


En Garde!

 


"Du utmanar mig
om min kvinnas gunst,
det förlänar din brunst
en unken dunst.
 


Jag kommer,
men obeväpnad.
Jag skall slå dig,
men bara med häpnad." 


 


 


 


 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-17 12:53

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem vågar utmana dig-en riktigt trött dåre,möjligen;)
2013-09-17

  Carl O Andersson
Ännu en "knorrig" Mossbergare med pik och dubbel skruv.
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP