Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Draken

 

I mina texter,

Jag har talat om dragen
Jag har talat om hans planar

Jag har talat om hans mål
Jag har talat om hans ondskansfull dröm

Att han är den enda och måste!
Vakna!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2013-09-18 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP