Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mirakellös

 

Att förfölja och döda en människa är ingen mirakel i det
Att älska och förlåta en människa är en mirakel

Gud är kärlekfull och förlåten
Guds budskap handlar om likvärdighet och rättvisa

Allt annat,
Kommer absolut inte från GUD utan från en påhittat (gud)




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2013-09-18 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP