Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Centrum

 

Jag vilar, stilla
Stillheten äger mitt centrum

Jag rör inget finger
Och inga ord orkar lämna mig ut

Jag vilar, stilla
Stillheten är min identitet

Jag drömmar inget
Jag önskar inget

De mänskliga rättigheterna är bara skitsnack
Och en inbillning

Mitt centrum
Är min säkra liv




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2013-09-19 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP