Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Överse

 

Tiden lovade mig att,

Smärtan kommer att övervinna
Tystnaden kommer att övervinna
Ensamheten kommer att övervinna

Över min texter




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-09-19 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP