Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Missa inte din chans!

 

Klockan tickar, tick tack, tick tack, tick tack!
Tiden inom oss växer

Vi krymper mest av allt
Tiden växer mest av allt

De fyra säsongerna är en perfekt exempel på människans liv
Tillskillnaden de återskapar sig om och om och om

Vi människor får endast en chans på jorden
En chans som många missar

Lev som människa!
Bli av med hatet

Din gud ej kan hjälpa dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2013-09-19 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP