Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Enögd

 

Där solen går ner och lägga sig
Har jag ett hem

En trädgård
Och en dörr

Där solen reser sig och går upp
Har mörkret sitt fäste

Enögd
Och massa folk på jakt efter sitt byte




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2013-09-20 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP