Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi ses nästa liv!

 

När jag satt och skrev om dig
Plötslig stod stilla den tysta tiden med smärta och sorg

Jag har ingen mer tid kvar att leva för
Jag har inga mera drömmar i mitt liv

Du började med mig drömmen som aldrig kommer att ta slut
Jag upplever kärleken om dig som aldrig nå sitt slut

Jag saknar och älskar dig!
Vi ses nästa liv!

På återsen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2013-09-20 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP