Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då det...bagatell



En ros till en ros
två förökar sig blir till
slut en hel bukett




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-21 17:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gullig fantasi.
De går akta sig för taggarna bara...
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP