Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aktuell repris för nytillkomna skribenter


Måste du skriva?

 

Måste du skriva just nu,

när det är Aktuellt på TV? 

 

Måste du skriva just nu

när min bror kommer?

 

Måste du skriva just nu

när maten strax är färdig?

 

Måste du skriva just nu

när vi behöver skotta infarten?

 

Måste du skriva just nu

när vi skall gå och lägga oss?

 

Måste du skriva just nu

när På Spåret börjar?

 

Måste du skriva just nu?

 

Måste du skriva nu?

 

Måste du skriva?

 

 

Ja.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-21 18:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja orden kommer när de kommer
2013-09-24

    ej medlem längre
:-)Japp!!
Tack för en jättebra text!
2013-09-24

  Monika A Mirsch VIP
Ja, den farten är nog den bästa - ångan upp i alla väder, må småskrutten hålla sig undan!
2013-09-22

  Yrre VIP
Man har ju inge val jue ;)
2013-09-21

    ej medlem längre
hahaha ja så är det ju...självklart! *L*
2013-09-21

  peter markurth
håller med
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP