Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utegångskväll...Jalle väntar...bagatell



Ännu är inte
sista ordet sagt må så
vara att livet
är dödens upptakt anstår
till sista ordet är sagt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-21 19:58



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Djupt tänkt fint skaldat!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP