Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The dawn of gratitude

 


To be without purpose

feeling the dawn of gratitude

glowing in deep knowing


To open every cage

letting the birds of emotion free

and without resistance simply be


Alive boundless sky

beyond all questions of why

Timeless presence


To know the fire of love

as your true heart

always here

burning

clear

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-22 14:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert är det sanna hjärtat..
2013-09-24

    ej medlem längre
Vackra ord som skänker mjuka känslor.
2013-09-23

  Minkki VIP
en av de vackraste texter jag läst här, är dock inte säker på min läsning av "purpose", öppnar för en filosofisk fundering
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP