Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidsbilden är olika från dag till dag. Plötsligt har det gått en vecka, en månad, ett år eller tio. Tänk bara så ofta som tillfället tycks som 'helt förbi'. Kommer det igen är det i en annan klädsel och biljetten har blivit märkligt dyr.


Tidsbundenheten




En olycka kommer sällan ensam.
Kände en gång en kvinna som inte fick en son,
hon fick två.
Och då hade hon ändå redan ett par stycken.

Ja, är det inte konstigt hur tokigt det kan bli.
Fast det kanske bara är tillfälligt.
Så är det åtminstone med 'tillfället'.
Det är av övergående natur...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-02 20:39



Bookmark and Share


  ULJO
Tur attt det stannade vid tvillingar, det kunde varit värre. En bra reflektion för övrigt.
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP