Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trippellimerick, lite barnslig men kul att skriva!




En kille från Eken
ville vända på steken
när över han låg
en kvinna i våg
för att så fullborda leken


En tjej ifrån Nacka
började backa
när killen från Eken
vände på steken
rädd för att han skulle sacka


När Eken och Nacka
var klara att tacka
varandra för färden
och kärlekens värden
avslutades kvällen med macka




Övriga genrer av The Rock
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-03-08 21:16



Bookmark and Share


  noname_realmind
Vilken stek som vändes känns lite oklart för mig...
men kul skrivet Rock, med flyt och fina rim! ((:
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

The Rock