Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag fått meningen med rubriken något om bakfoten. Kommer just i detta nu och villervalla inte på den som rätta formen för uttryck, så att du skall som bäst kunna förstå vad den vill säga läsaren.


Det som inte tråkar ut dig dör du inte av




Det är mest diskussioner som inte rör en själv, inte låter en själv få ett ord med i laget eller diskussioner som inte klarar av uppgiften att roa församlingen, som bör kunna tråka ut även den mest hängivne upplevare av just sådana påtagliga fenomen i mera verkligheten.

Få människor kan som det där gamla fina uttrycket om floden, stå med båda sina bara ben i ett jordgubbsland, gå på lunch och sedan komma tillbaka till samma land och uppleva precis samma sak som då de bara benen först ställde sig i en position som inte låter sig i som onödan upprepas.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-24 00:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du helt gudomliga människa. Vad gör det om rubriken är om bakfoten. Den är lika underbar som texten. Som du också.
Tack för skrattet och må bra känslorna du skänker mig denna kyliga höstdag.
2013-09-24

  Ljusletaren
Inta rätt position och rätt känsla ... du är underbar i dina tankar ... tack!
Vem ställer sig i rättan position igen i jordgubbslandet ... inte jag i alla fall.

/kram
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP