Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Falskhet!

 

Hos mig finns ingen falskhet
Ändå är jag drömutvisat

Om en stund, faller jag sönder in inre i mitt egot revir
Om en stund faller mitt liv sönder i mitt ego centrum

Högt!
Högt!

Jag ser den gyllene orden
Dess synnerlighet av tecken jag förstår

Falskhet!
Är den nya människans ansikte!

Jag är sann!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 286 gånger
Publicerad 2013-09-25 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP