Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeflykt

 

Sensommardagar med bländande sol
och mild vind är oerhört fagra.
Vimpeln som slokar hos grannen är cool
men skulle må väl av Viagra.

Det sägs att en nedbruten gubbe, som jag,
blir livad och pilsk som en iller.
Det enda som krävs är att man varje dag
drar i sig ett blått litet piller. 

Hej gubbstruttar, lev nu i stunden och njut!
Imorgon kan allt vara slut.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-26 08:33

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Uppåt i alla väder - idag är allt gott!
hälsar käringen från Tjärobyn i öst
2013-09-26

    ej medlem längre
Bravo,ja jag börjar också bli till åren......
2013-09-26

    ej medlem längre
Hihi
Det är bara att köra så länge det går...
Du är härligt rolig som vanligt.
2013-09-26

  Carl O Andersson
Rolig, underfundig med mycken sanning!
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP