Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om jag förstår rätt

 

Som alltid varit, ensam med dig
Din kroppsdoft kommer in från mörkret
Otrolig

Jag saknar och söker dig!

Jag är ensam här och nu
Jag är ensam med nattens sus
Jag är ensam i nattens brus

Om jag förstår rätt!

Jag kommer att leva ensam med och utan dig!
Du är ej längre hos mig!
Jag är ej längre med dig!

Jag älskar dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-09-26 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP