Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Fairytales may come true! It can happen to you if you are young at heart..."


Lyckodrömslimerick!

 

 

En ofta sedd gäst på Parnassen

som en del tyckte var "bäst i klassen"

gav ut limerickbok.

Det gick nog ej på tok

för nu har han försäkrat madrassen!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-26 16:51

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Måste ha varit en vass en!
2013-09-27

  limerick
Bra där! Du snuddar vid min följande limerick

Finansoro

Ett stort arv gick till en yngling i Glän,
rymdes ej i madrass, han sa´min vän:
- Finns en trygg bank jag kan välja,
kan mig det någon förtälja?
- Ja, japansk betalar alltid i yen!
2013-09-26

    ej medlem längre
Det är nog säkrast så...om det inte är en skumgummimadrass.
:-)
2013-09-26
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP