Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckan!

 

Ur mörkret i mitt inreste kommer avgrunden
Som om den var mitt eget ego

Jag tar då in mig,
Där mitt ego är ett land av vilsenhet

Mina drömmar,
Är ett träd av gyllene blad lyser upp min vilsenhet

Lyckan!
Lyckan!

Mest saknar jag i mitt liv
Mest sörjer jag i mitt liv

Lyckan!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2013-09-27 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP