Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fallande masker

 

Efter en tid,
Kommer massa masker att falla ner

En efter en efter en…

En mask för de som lever för sitt hat
En mask för de som lever för sitt ego

En efter en efter en …





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2013-09-27 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP