Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En ros till dig!

 

En ros av mitt hjärta till dig
Utsprungen av min själ
Min kärlek

Jag lyssnar nu!
På låten från gårdagen
Från din närvaro

Sanna känslor
Sanna kärlek
Sanna drömmar

Den nya musiken är du
Min frihet, min fångenskap är du
Jag älskar dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2013-09-27 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP