Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


76.Uppriktighet

Lägg ditt huvud på min axel
blunda

jag ska berätta för dig om Kärleken
som jag skådar den

som jag inte upplevt än

ALLT genom BÖCKER strömmar tankar
i mitt undermedvetna

som sorterar VAD JAG ÄR

Själva livet skrämmer inte mig
men MÖRKA BLAD
som finns hos vuxna människor
rynkar mina ögonbryn

Finslipat djupa suckar här och där
om kärleken
när den kommer
vill en del inte kännas vid den

allt är lätt i ett moment
besvärligt i längden

En droppe av kärleken
rann från mitt öga
jag blev blind men inte stum

Tål kärleken sanningen ?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-27 19:03



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fint ordat/kram
2013-09-29

  träsnidaren
Mycket fint fångat!
2013-09-28

  Christer Foghagen VIP
Härlig text som mynnar ut i en viktig fråga!
2013-09-28

  aol
kärleken kan såras men aldrig raderas, härlig skrift och berörande,
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP