Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Små tankar, skrivet lite snabbt rakt upp och ner


Poet, nu och då

Vi går i forntida poeters steg
Följer deras ord
Kan vi hitta vår väg
Ge nya ord, ny visdom

Funnit det svårt
När allt redan finns
Verkligeheten tar tag
Den känns större nu

Är det stress, är det liv
Är det ord, eller språk
Teknologin tar vid
Utvecklingen stannar

Ungdomens tid
Förkortar allt
Uttrycken borta
Faktan består

Fel är detta
Känslan försvinner
Samhälle går i kors
Oförståndlighet råder

Byggas på ord
Såväl tal som skrift
Bygg upp en dikt
För framtidens blick

Vi går i forntida poeters steg
Följer deras ord
Kan vi hitta vår väg
Ge nya ord, ny visdom




Övriga genrer av Blomgren
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-27 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blomgren
Blomgren