Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ett pussel som saknar en bit blir aldrig färdigt"


Tröstens ord från Irmeline

 

Våren är sommarens moder

Hösten är vinterns far.

Tycker du livet känns tungt nu?

Betänk, den som spar han har!

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 14:36

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
och den som spar sin bit - han får - !
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP