Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågfunderingar...bagatell



Amishman med skägg
ner till första skjortknappen
första intrycket
hatten blåste av skallig
en ulv i fårakläder

eller IT-man
börsmäklare advokat
hör hur det mumlas
i alla profetiska
skägg på pendeltågsresan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-01 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tankeväckande rader.
Kläder gjorda av ull gömmer många vargflockar.
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP