Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljusblå

 

Jag lever upp till drömmen
Hoppet

Bilden av dig lyser upp mitt liv
Minnet av dig tar jag med mig till drömmarnas värld

Då och då
Tänker jag mig blå, ljusblå skuggan av dig

Känn på mig!
Känn igen mig!

Känn oss!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2013-10-02 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP