Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORDET PÅ JOHN LENNON

Mordet på  John Lennon  var  ett  politiskt mord,
där en utbildad millitär på Hawai manipulerades
och  hjärntvättades  för  krigsindustrins  försvar,
medan Lennon och hans  Yoko  ivrade  för freds-
aktiviteter....... ......och vad kan man inte vänta
sig av ett land där rättvisa  köps för pengar och
vars historia vilar på ett folkmord och brott mot
mänskligheten. -                                               


Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 839 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-02 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP