Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av giftighet

 

En spydig madam i Herrljunga

som ständiga pikar hörts slunga

avled hastigt igår

av det toxiska sår

hon fick när hon bet i sin tunga.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-02 17:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Min seralj och jag
finner stort behag
varje gång som vi får känna
på den magiska penna
med vilken Mäster oss bedårar,
och även rör till tårar
samt får oss brista ut i skratt
just av den orsaken att
han goda alster lätt kan skapa
som vi omöjligt kan efterapa,
och då detta är så jäkligt bra,
så här Du får ett välförtjänt Hurra.

2013-10-03

  Monika A Mirsch VIP
man är sitt eget gift även om man inte är gift - synd om damen faktiskt, men kanske hade hon förtjänat sitt öde ... och vilket är mitt, undrar en gift...
2013-10-03

  Yrre VIP
Jodu, man ska hålla den i strama tyglar :D Bra text!
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP