Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting till alla

Allting till alla, för alla vill ha något,
något till några och inget till inga.
Sträva efter det mesta och det bästa.
Saknaden i de behövandes ögon ,
men du flyr från ögonkontakt.
För synen av dina ägodelar bevisar din makt.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-04 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP