Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltrasslad situation...bagatell



Pedanten störd av
att marionettens trådar
har trasslat in sig
dockan rätar på sig gör
sig fri och börjar leva




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-05 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt saga med klurigt slut.
Fick läsa några gånger. Skyller på febern. Och den sena timmen.
2013-10-05

  Lena Själsöga Keijser
detta är
gott
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP