Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följsam hand...bagatell



Jag är din hand som
följer din känner där du
önskar och vill mest
öppnar musslans skal kittlar
lustens pärla bak porten




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-06 14:51



Bookmark and Share


  HelenaW
Som sagt, älskar händer då det händer.. Underbart..
2013-10-07

    ej medlem längre
Mycket sensuell - mycket vacker.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP