Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu eller aldrig...bagatell



Knappt om tid för att
älska före vi ska dö
en varm höst går mot
en lång och kall vinter kom
till mig innan våren gryr

möt mig vid elden
blås liv i den pyrande
glöd före den släcks
väck mig dela vad som bjuds
till vin och kärlekens bröd




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-06 16:28



Bookmark and Share


  HelenaW
Ta vara på nuet, älska så elden flammar utan att brännas.. Gillas!
2013-10-07

  Linda CH VIP
Uppskattas mycket!
2013-10-06

    ej medlem längre
Inte någon bagatell det här.
Stor diktarkonst det är. Den är mycket vacker.
Orden långsamt
sprider värmen djupa
följer själen smeksamt
får gemenskap insupa.

2013-10-06

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP