Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon...bagatell



Som du ropar ger
ekot svar väntar på att
du ska ge ditt svar
på min tysta bön väntar
in ekot från roparen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-07 18:14



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Den som väntar på något gott, får alltid vänta länge :)
2013-10-08

    ej medlem längre
Va? Du får ropa högre!!!
:))
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP