Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstfika?...bagatell



Guldgult prasslande
har ett värde i sig trots
brist på penningar
rik på tankar saknar ord
i fickan värmer Selma




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-07 18:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt är inte guld som glimmar - allt guld glimmar inte. En prasslande Selma får du allt kolla hålla koll på lite.
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP