Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska jag bli när jag blir stor min lilla vän..

Ett citat... sitt rakt!
Ergonomi... gastromi, ja kanske är det kock jag vill bli...




Övriga genrer av emiilia
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emiilia